Ίδρυση

Η σχολή μας ιδρύθηκε το 1988 από τον Θανάση Καλύβα στην Αργυρούπολη και μέχρι σήμερα έχει εκπαιδεύσει πάνω από 20.000 υποψήφιους οδηγούς σε ερασιτεχνικά και επαγγελματικά οχήματα.

Πλέον είμαστε στην ευχάριστη θέση να διαθέτουμε 3 γραφεία σε Αργυρούπολη και Γλυφάδα , ενώ ο στόλος μας περιλαμβάνει 11 οχήματα τελευταίας τεχνολογίας έτσι ώστε ο υποψήφιος οδηγός να εκπαιδεύεται με σύγχρονα μέσα.

Γιατί να επιλέξετε εμάς για την εκπαίδευσή σας ; 

  Διαθέτουμε μία από τις πιο οργανωμένες και σύγχρονες σχολές στα νότια προάστια και αυτό είναι ένα συμπέρασμα που φαίνεται από τους ανθρώπους μας και τα μέσα τα οποία χρησιμοποιούν. Οι δάσκαλοί μας είναι άνθρωποι νέοι σε ηλικία εφοδιασμένοι με τις νέες τάσεις της τεχνολογίας , αλλά και σύγχρονους μεθόδους εκπαίδευσης.
  Τα οχήματα μας συμβαδίζουν με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας αφού το παλαιότερό μας όχημα είναι το yaris τους 2018, ενώ το πιο καινούριο είναι το yaris του 21′ .

  Είμαστε από τις λίγες σχολές που διαθέτουν αυτόματο όχημα με όλες τις απαραίτητες διασκευές για άτομα με ειδικές ανάγκες , ενώ όλοι μας οι χώροι είναι φιλικοί προς τα άτομα αυτά .

  Η θεωρητική μας εκπαίδευση περιλαμβάνει μία ολοκληρωμένη σειρά μαθημάτων που γίνεται από μηχανολόγο με παρουσίαση power point , διαδραστικότητα, ερωτήσεις και απαντήσεις, προβλήματα αλλά και συζήτηση , πράγμα που θα εξασφαλίσει την ουσιαστική αποτύπωση της γνώσης για μια ζωή.

 

Διεύθυνση

Κύπρου 79, Αργυρούπολη
Γεννηματά 97, Γλυφάδα
Αβέρωφ 59, Αργυρούπολη

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα-Παρασκευή
09.00-14.00 & 18.00-21.00
*Σάββατο Κατόπιν Ραντεβού

Επικοινωνία

+30 210 960 1010
info@kalyvas.gr